Hatikwa heeft nieuwe dirigent!

Na 8 jaar dirigent van Hatikwa te zijn geweest, had David de Geus aangegeven te gaan stoppen. Afgelopen Kerstnachtdienst in de Kom was ons laatste optreden onder zijn leiding. In de tussentijd zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe dirigent. We hebben verschillende kandidaten voor de groep gehad, wat sowieso een leuke en nuttige ervaring was. Uiteindelijk zijn we met één verder gegaan. Sinds de ledenvergadering van gisteren kunnen we definitief bekend maken dat Ruben Grevelink onze nieuwe dirigent is!

Ruben is een jonge Utrechter en heeft ons al twee keer onder zijn hoede gehad bij optredens in december. Hij is afgelopen jaar afgestudeerd als muziekdocent en volgt nu een vervolgopleiding in Denemarken. Omdat hij daar slechts af en toe aanwezig hoeft te zijn, is dit goed te combineren met zijn nieuwe functie bij ons.

Wij kijken uit naar de samenwerking met Ruben! Daarnaast bedanken we natuurlijk David, die zo lang voor de groep heeft gestaan en zich ook in de laatste maanden nog heeft ingezet om voor een soepele overgang te zorgen.