Vriend/Sponsor

Word Vriend/Sponsor

Hatikwa is een koor van jongeren en jongvolwassenen met passie voor muziek en een passie voor God. Dit komt samen in de liederen die we zingen, variërend van gospel tot pop met een boodschap. De oorsprong van het koor ligt in Nieuwegein-Zuid, waar ook de repetities plaatsvinden.

Wij zoeken sponsors en “vrienden” van Hatikwa die onze vereniging financieel willen steunen. Dankzij deze steun kunnen wij blijven zingen en onze boodschap van hoop en liefde verspreiden.

Graag even horen hoe wij klinken? Bekijk dan deze pagina

Vrienden van Hatikwa

Wij zouden het fantastisch vinden om u als vriend te mogen begroeten, zodat koor Hatikwa de boodschap van hoop en liefde kan blijven verspreiden.

Wij vragen onze vrienden een maandelijkse bijdrage van minimaal € 2,50.
U kunt zich als “Vriend van Hatikwa” aanmelden door onderstaand formulier in te vullen of te mailen naar het bestuur (bestuur@hatikwa.nl).

Sponsor worden (bedrijven)

Naast de “vriend van Hatikwa”, zijn wij ook op zoek naar sponsoren. Door ons financieel te steunen, draagt u bij aan cultuur en het plezier van samen zingen. 

Waarom sponsoring van ons koor?

  • Uw bedrijfslogo op onze website met doorklik naar uw eigen website
  • Uw bedrijfsnaam of -logo op ons reclamemateriaal bij optredens
  • Voor meer info/opties zie onze sponsorbrief

U kunt zich als “Sponsor van Hatikwa” aanmelden middels onderstaand formulier. Deze kunt u vervolgens mailen naar het bestuur (bestuur@hatikwa.nl).