Hatikwa 3de BALK TOPfestival 2013

Na de winst twee jaar geleden tijdens het festival was het op zaterdag 9 november zover. Samen met zeven andere koren heeft Hatikwa gestreden voor de eerste plek in de categorie Topklasse popkoren.

Twee jaar geleden deden wij voor het eerst mee aan het Balk TOPfestival in de categorie 1e klasse popkoren. Als nieuwkomer wonnen wij glansrijk, wat zorgde voor plaatsing in de hoogste categorie.

De lat was hoog gelegd door onszelf en maandenlang zijn we druk in de weer geweest met (nieuwe) liedjes, choreografie en techniek. En dit was niet voor niks: we hebben de derde plek behaald van de acht deelnemende koren in onze categorie! De lovende juryrapporten maakte het feest compleet. Onze derde plek maakt het mogelijk dat wij over twee jaar weer mogen schitteren in de hoogste klasse op het Balk TOPFestival.

Ook het andere koor ‘The Amsterdam Vocals’ van onze dirigent David de Geus heeft erg goed gepresteerd; zij behaalden de vierde plek in de categorie ‘grote vocal groups’. Gefeliciteerd!

Hatikwa wil ook alle andere koren van harte feliciteren met het behalen van de mooie resultaten en de geweldige optredens die zij hebben verzorgd. Wij hebben erg genoten van het Balk TOPfestival 2013. Tot over twee jaar!

Mocht u ons gemist hebben op het Balk TOPfestival, wees niet getreurd. Gelukkig staan er de komende tijd weer optredens op de planning. Zie voor het volledige overzicht onze agenda.