Over ons

Hatikwa is ruim 25 jaar geleden gestart als een tienerkoor vanuit Het Anker en is inmiddels uitgegroeid naar een koor met jong volwassenen overal vandaan, die vermeld staan op de ledenpagina. Sinds 2018 staat het koor onder leiding van Ruben Grevelink. De oorsprong van het koor ligt in Nieuwegein-Zuid, waar nog steeds onze repetities plaatsvinden.

Hatikwa is een koor van jongeren en jongvolwassenen met liefde voor muziek en een passie voor God. De naam van het koor komt uit het Hebreeuws en betekend ‘De Hoop’, die wij willen uitdragen. Dit komt samen in de nummers die we zingen, variĆ«rend van gospel tot pop met een boodschap in het Nederlands of in het Engels.
Maar waar halen wij onze hoop vandaan? De hoop die wij ervaren vanuit een christelijke achtergrond willen wij delen met de mensen om ons heen. Dat doen we op allerlei plekken zoals optredens in kerken, bruiloften, theaters en evenementen. Bij optredens wordt Hatikwa begeleid door onze band.

Deel jij ook de liefde voor muziek en een passie voor God? Wil jij ook bijdragen aan het uitdragen van onze boodschap? Wij staan open voor nieuwe zangers en zangeressen! Dus geef je op bij ons langs te komen en klik op deze pagina voor meer informatie.

Nieuwsgierig naar hoe wij zingen? Bezoek Hatikwa eens bij een optreden dat gepland staat in onze ‘Hatikwagenda‘. We hopen je snel te zien!
Om onze boodschap te blijven uitdragen, hebben wij jou hulp nodig. Door vriend/sponsor te worden kunt u ons daarbij helpen.

Hatikwa koor nieuwegein kerk zingen