Leden

Hatikwa bestaat nu 25 jaar, maar deze 25 jaar is de groep enorm veranderd. Wij vinden het daarom leuk om ons even voor te stellen. Hierbij te beginnen bij onze dirigent. Hieronder stelt hij zich aan u voor.

Onze Dirigent

Hi, mijn naam is Ruben Grevelink en ik ben de dirigent van Hatikwa.
 
Als dirigent probeer ik te werken vanuit de kracht van het koor en de individuele zangers. Het gaat mij niet alleen om het mooie eindresultaat maar ook om de ontwikkeling van de groep. In deze ontwikkeling staan verbinding maken met elkaar, het ontwikkelen van muzikale vaardigheden en het buiten je comfort zone stappen centraal. 
 
Uit mijn werk als dirigent van Hatikwa kan ik elke week weer veel energie halen omdat het een groep is met veel passie, persoonlijkheid en talent. 
 
Naast mijn werk als dirigent bij Hatikwa en VOISZ ben ik muziek docent, arrangeur en uitvoerend musicus. Ik heb Docent Muziek gestudeerd aan het Utrechts Conservatorium en heb mij daarna verder gespecialiseerd in de koormuziek. Daarvoor heb ik de master Innovative Choir Leading gevolgd aan de Royal Academy of Music in Aalborg. 

Onze Leden

Naast de dirigent hebben we natuurlijk nog vele gezichten in ons koor. Om wat namen bij deze gezichten te geven stellen wij ons hieronder per stemgroep voor.

Sopranen (v.l.n.r.): Jamie, Liselotte, Inge, Sarah, Amber

Mezzosopranen (v.l.n.r.): Angelique, Marjolein, Lisanne, Elianne, DaneƩ (nog geen foto)

Alten (v.l.n.r.): Miriam, Jorien, Myrthe

Tenoren (v.l.n.r.): Joris, Sebastiaan, Thomas (nog geen foto)

Bassen (v.l.n.r.): Hans, Stephan, Kees, Wilmar, Floris

Muzikale Begeleiding (v.l.n.r.): Ruben (dirigent), Frans (techniek), Roel (techniek), Wilmar (drum), Jethro (gitaar), Rene (basgitaar, nog geen foto), Roamie (piano, nog geen foto)

HATIKWA STAAT OPEN VOOR NIEUWE LEDEN.
Op deze pagina vind je informatie over hoe je lid kan worden.