Leden

Hatikwa bestaat nu ruim 25 jaar, maar in deze 25 jaar is de groep leden enorm veranderd. Om een beeld van Hatikwa te krijgen stellen wij ons voor. Te beginnen bij onze dirigent.

Onze Dirigent

hatikwa leden dirigent ruben grevelink
Hi, mijn naam is Ruben Grevelink en ik ben de dirigent van Hatikwa.
 
Als dirigent probeer ik te werken vanuit de kracht van het koor en de individuele zangers. Het gaat mij niet alleen om het mooie eindresultaat maar ook om de ontwikkeling van de groep. In deze ontwikkeling staan verbinding maken met elkaar, het ontwikkelen van muzikale vaardigheden en het buiten je comfort zone stappen centraal. 
 
Uit mijn werk als dirigent van Hatikwa kan ik elke week weer veel energie halen omdat het een groep is met veel passie, persoonlijkheid en talent. 
 
Naast mijn werk als dirigent bij Hatikwa en VOISZ ben ik muziek docent, arrangeur en uitvoerend musicus. Ik heb Docent Muziek gestudeerd aan het Utrechts Conservatorium en heb mij daarna verder gespecialiseerd in de koormuziek. Daarvoor heb ik de master Innovative Choir Leading gevolgd aan de Royal Academy of Music in Aalborg. 

Onze Leden

De leden van Hatikwa worden bij de repetities onderverdeeld in meerdere stemgroepen. Om wat namen bij onze leden te geven stellen wij ons hieronder per stemgroep voor van hoog naar lage stemmen.

Sopranen (v.l.n.r.): Sarah, Liselotte, Amber, Jamie
Mezzosopranen (v.l.n.r.): Angelique, Marjolein, Imke, Daneé (nog geen foto)
Mezzo Alten (v.l.n.r.): Christine, Lisanne, Elianne, Michelle
Alten (v.l.n.r.): Myrthe, Sanne, Miriam, Jorien, Laura
Tenoren (v.l.n.r.): Joël, Sebastiaan, Joris, Harmen (nog geen foto)
Bassen (v.l.n.r.): Wilmar, Stephan, Kees, Floris

Naast onze zingende leden is Hatikwa nog niet compleet. Als fundament onder de zang hebben wij een vaste band. Daarnaast bestaat Hatikwa uit een groep technici die zorgt dat wij optimaal klinken op iedere locatie waar wij optreden. Daarom worden ook deze groepen voorgesteld.

Muzikale begeleiding (v.l.n.r.): Ruben (dirigent), Martijn (piano), Jorik (elektrisch gitaar), Jethro (basgitaar)
Techniek (v.l.n.r.): Frans, Roel, Bert, Jordi

WE ZIJN NOG NIET COMPLEET ZONDER JOU ERBIJ! Zeker Bassen en Tenoren zijn welkom.
Op deze pagina vind je informatie over hoe je lid kan worden.