Over ons

Hatikwa is een koor van jongeren en jongvolwassenen met een passie voor muziek en een passie voor God. Dit komt samen in de liederen die we zingen, variƫrend van gospel tot pop met een boodschap. De oorsprong van het koor ligt in Nieuwegein-Zuid, waar ook de repetities plaatsvinden.

Hatikwa is bijna 25 jaar geleden gestart als een tienerkoor vanuit de Ankergemeente en is inmiddels uitgegroeid naar een koor met leden overal vandaan, die vermeld staan op de ledenpagina.  Sinds 2018 staat het koor onder leiding van Ruben Grevelink. 

De boodschap die Hatikwa vertelt is een boodschap van hoop en liefde. De liefde die wij ervaren vanuit een christelijke achtergrond, en willen delen met de mensen om ons heen. Dat doen we op allerlei plekken: via optredens in kerken, maar ook in theaterzalen en op festivals. Bij de meeste optredens wordt Hatikwa begeleid door onze band.

Ben jij ons toekomstige Hatikwa-lid? Wij staan open voor nieuwe zangers en zangeressen! Dus geef je op bij ons langs te komen en lees hier meer over via deze pagina

Nieuwsgierig? Bezoek Hatikwa eens bij een optreden dat gepland staat in onze ‘Hatikwagenda‘. We hopen je snel te zien!

Hierbij een impressie van Hatikwa door de jaren heen: