CD Hope Arise

Het behalen van de finale van het televisie programma Korenslag in 2011 was voor Hatikwa de bevestiging dat eigentijdse muziek, een positieve boodschap en de liefde voor God prima samen gaan. Het markeerde het startpunt van het tweede leven van Hatikwa, dat begon met de beslissing om de studio in te gaan voor de opname van een cd.

Onder leiding van toenmalig dirigent David de Geus heeft Hatikwa een jaar de tijd genomen om met nieuwe, eigen arrangementen een verzameling liedjes vast te leggen, die recht doen aan de missie van het Nieuwegeinse koor. Een missie die bestaat uit het uitdragen van hoop, of in het Hebreeuws: “Hatikwa”.

Let your hope arise!

Het resultaat is het album “Hope Arise”. Een bijzonder debuut dat bestaat uit elf aansprekende nummers: een gezonde mix van eigen stukken en bewerkingen van hits van bekende artiesten als Coldplay (Fix You), Mute Math (Ok), U2 (One) en Marco Borsato (Droom, Durf, Doe en Deel).

Dirigent David de Geus is trots op het resultaat: ”Het schrijven, repeteren en opnemen van ‘Hope Arise’ heeft ons enorm geïnspireerd en het hele koor nieuwe energie gegeven om met nog meer enthousiasme onze boodschap uit te dragen. Wij kijken er naar uit deze nummers ook live ten gehore te brengen, want ik weet zeker dat onze muziek inspireert, en mensen hoop en vertrouwen geeft in de turbulente tijd waarin we nu leven”.

De liedjes op onze CD, geschreven door verschillende mensen, hebben ons energie gegeven, ons leven veranderd. Wij wensen je toe dat het luisteren naar deze muziek ook jouw hoop tot leven brengt.

Ter promotie van het album heeft het ruim dertig leden tellende koor een videoclip opgenomen bij de titelsong van het album. Met de video van “Hope Arise” wil Hatikwa haar boodschap ook over het internet verspreiden. We hopen hiermee mensen te inspireren en uit te nodigen voor concerten, om samen de passie voor God en voor muziek te delen. Bekijk hier onze videoclip!

Wilt u een CD bestellen? Mail dan naar verkoop@hatikwa.nl

Heb je een Spotify account?
Beluister dan hier de CD!